Van links naar rechts voorzitter Hans Janssens van Centrummanagement Leiden, de nieuwe centrummanager Hans Gennotte, Manager Stadsbreed Erwin Roodhart van Ondernemend Leiden en voorzitter Nico Tates van diezelfde organisatie. (Foto: PR).

Erwin Roodhart 'Manager Stadsbreed' bij Ondernemend Leiden; Hans Gennotte nieuwe Centrummanager

Centrummanager Erwin Roodhart vertrekt per 1 juni bij het Centrummanagement Leiden. Hij wordt per die datum ‘Manager Stadsbreed’ bij Ondernemend Leiden. Hans Gennotte volgt Roodhart op als centrummanager. Hij vervulde die functie tussen eind 2017 en begin dit jaar al als interim-centrummanager toen Roodhart was uitgeschakeld door de Ziekte van Lyme.

Chris de Waard in gesprek met Hans Gennotte die per 1 juni de nieuwe Leidse centrummanager is.

Centrummanagement Leiden is de belangenbehartiger voor de ondernemers in het centrum en zet zich in voor een bruisende en economische vitale binnenstad. Ondernemend Leiden heeft een stadsbrede focus. Het is een samenwerkingsverband van de overkoepelende ondernemersverenigingen Bedrijvig Leiden, BV Leiden, Leiden Bio Science Park, Centrummanagement Leiden en het Ondernemersfonds Leiden.

“Erwin heeft zich de afgelopen jaren enorm ingezet voor de ondernemers en hun belangen in het centrum en het afgelopen decennium heeft de binnenstad een grote metamorfose doorgemaakt. Met Erwin aan het roer heeft het Centrummanagement door middel van lobby-trajecten en organisatorische inzet daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren,” aldus voorzitter Hans Janssens van het Centrummanagement Leiden.

Chris de Waard in gesprek met Erwin Roodhart die per 1 juni Manager Stadsbreed wordt voor Ondernemend Leiden.

Nico Tates, de nieuwe voorzitter van Ondernemend Leiden, wil dat zijn organisatie de stadsbrede belangen beter op de kaart gaat zetten. Er moet in zijn open meer en nadrukkelijker rekening worden gehouden met de belangen van de Leidse ondernemers. “Samen met het bestuur Ondernemend Leiden gaat Erwin Roodhart een nieuwe impuls geven aan de communicatie met onze achterban en de lobby-activiteiten richting de gemeente,” zegt Tates. “Wij zijn zeer verheugd dat Roodhart met zijn in acht jaar opgedane schat aan kennis, ervaring en contacten binnen het Leidse centrum en daarbuiten, ons in de uitvoering daarvan gaat versterken.”

Hans Gennotte heeft in het verleden veel retail-ervaring opgedaan. Als bedrijfsleider bij C&A en V&D, maar ook door activiteiten binnen verschillende ondernemersverenigingen. Met deze kennis en zijn opgedane ervaring van de afgelopen drie jaar bij het Centrummanagement Leiden, is Hans Gennotte volgens voorzitter Hans Janssens de ideale opvolger van Roodhart.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×