Huldiging landskampioen DIOK enorm feest op Stadhuisplein

8

Doorzetten is onze kracht. Het heeft na twintig weer eens resultaat opgeleverd voor de mannen van de Leidse Rugbyclub DIOK die vorige week voor het eerst sinds 1999 het landskampioenschap in de wachten wisten te slepen. Gisteren werd de ploeg onder enorme belangstelling gehuldigd op het Stadhuisplein.

Chris de Waard was bij de huldiging en sprak achtereenvolgens met locoburgemeester Paul Dirkse, clubvoorzitter Cees Ashmann, wethouder Yvonne van Delft en aanvoerder Ross Bennie-Coulson.

Na de huldiging op het bordes van het stadhuis volgde nog een ontvangst in de Burgerzaal van het stadhuis. Daar werden de spelers toegesproken door wethouder Yvonne van Delft, zelf ook van DIOK en met de dames in 2002 ook kampioen geweest. Vervolgens hield DIOK-voorzitter Cees Ashmann een toespraak en richtte ook aanvoerder Ross Bennie-Coulson nog even het woord tot de aanwezigen.  Daarna kregen alle spelen van de gemeente een Leidse stropdas cadeau.

Delen

8 reacties

  1. Waarom doen ze dat niet op diok terein kinderen werden om ver gelopen gemeente heeft dat weer betaald

  2. Fred Beerenfenger op

    Van harte DIOK!! Leiden op de kaart!!
    De loco-burgemeester en een wethouder ….. goede en terechte vertegenwoordiging van het stadsbestuur.
    A.s. zaterdag het 28ste UVS G-mixtoernooi. Een mix van reguliere teams en voetballers met een beperking. Als bijna 28 jaar het voorbeeld van INCLUSIVE!
    Beste Yvonne en Paul, het wordt mooi weer zaterdag. Fiets effe langs en maak kennis met het enthousiasme en plezier onder de deelnemers. Tot zaterdag.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline