(Foto's/video: Chris de Waard).

Huldiging landskampioen DIOK enorm feest op Stadhuisplein

Doorzetten is onze kracht. Het heeft na twintig weer eens resultaat opgeleverd voor de mannen van de Leidse Rugbyclub DIOK die vorige week voor het eerst sinds 1999 het landskampioenschap in de wachten wisten te slepen. Gisteren werd de ploeg onder enorme belangstelling gehuldigd op het Stadhuisplein.

Chris de Waard was bij de huldiging en sprak achtereenvolgens met locoburgemeester Paul Dirkse, clubvoorzitter Cees Ashmann, wethouder Yvonne van Delft en aanvoerder Ross Bennie-Coulson.

Na de huldiging op het bordes van het stadhuis volgde nog een ontvangst in de Burgerzaal van het stadhuis. Daar werden de spelers toegesproken door wethouder Yvonne van Delft, zelf ook van DIOK en met de dames in 2002 ook kampioen geweest. Vervolgens hield DIOK-voorzitter Cees Ashmann een toespraak en richtte ook aanvoerder Ross Bennie-Coulson nog even het woord tot de aanwezigen.  Daarna kregen alle spelen van de gemeente een Leidse stropdas cadeau.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×