De kook- en bakgroep van De Zonnehoek in actie. (Foto: PR).

Gemiva-locatie de Zonnehoek houdt open middag

Aanstaande woensdag, 5 juni, houdt De Zonnehoek in Zoeterwoude een open middag. In de locatie van zorginstelling Gemiva-SVG Groep kan iedereen tussen 13.30-16.30 uur een exclusief kijkje achter de schermen nemen van dit activiteitencentrum in Zoeterwoude.

Radio Gemiva is een relatief nieuwe activiteit van de Gemiva-SVG Groep in De Zonnehoek. Op 13 oktober vorig jaar werd de eerste uitzending gepresenteerd door Q Music dj Domien Verschuuren. (Foto: Chris de Waard).

Er zijn verschillende dingen te zien en te doen. Zo kunnen bezoekers een plaatje aanvragen bij het online radiostation Radio Gemiva en kunnen de zelfgemaakte lekkernijen van de kook- en bakgroep worden geproefd. De kunst- en textielgroep laat zien wat er door hen zoal wordt gemaakt en ook is er een workshop waar de bezoekers van de open middag aan mee kunnen doen.

Op activiteitencentrum Zonnehoek werken mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een plek met een fijne werksfeer waar de cliënten onder begeleiding hun talenten inzetten en ontwikkelen in verschillende groepen. Zo zijn er de kook- bakgroep, een aantal kunstgroepen, een textielgroep en een naaiatelier. In de industriegroep tellen en verwerken de cliënten bloemenbuisjes voor plantenbedrijven De buitengroep haalt en brengt het werk voor de industriegroep.

Het bezoekadres van activiteitencentrum De Zonnehoek is Zonnegaarde 38a in Zoeterwoude.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×