(Foto's/video: Chris de Waard).

Domien Verschuuren presenteert eerste uur Radio Gemiva

Enkele tientallen genodigden konden gistermiddag de lancering van Radio Gemiva bijwonen. Meer plek was er niet in de studioruimte die de Gemiva SVG Groep de afgelopen weken liet inrichten in locatie De Zonnehoek in de Zoeterwoudse Zuidbuurt. De overige belangstellenden konden via internet meeluisteren naar Domien Verschuuren die het eerste officiële programma van Radio Gemiva voor zijn rekening nam. De bekende dj die onlangs de overstap maakte van 3FM naar Q Music kreeg daarvoor net als de rest van het ‘dj dreamteam’ een eigen Radio Gemiva t-shirt.

Robbert Beurse sprak met Jaap van Sandijk die bij Gemiva het initiatief nam voor het radiostation en met dj Domien Verschuuren die de officiële opening verrichtte.

Radio Gemiva is te ontvangen via www.radiogemiva.nl. De uitzendingen zijn elke woensdag live te beluisteren tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Daarbuiten worden de programma’s herhaald. Die programma’s worden verzorgd door acht cliënten van Gemiva. Arnold, Lars en Pieter van de locatie Swetterhage en Dylan, Eli en Jacco van de hoofdvestiging in Gouda. Van daaruit komt ook het eigen Radio Gemiva nieuws, gelezen door Niels die daarom al de bijnaam Nielslezer heeft gekregen. De techniek voor het nieuws wordt gedaan door Arron.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×