Seizoensterugblik Leiden Amateur Voetbal bij Sport071

Elke week laat Leiden Amateur Voetbal (LAV) zijn licht schijnen over de diverse competities in de Leidse regio. Elke maandag blikt Hennie Kanbier In Sport071 terug op het voetbalweekend en brengt op de vrijdagavond een voorbeschouwing. En op de woensdagavond schuiven spelers, trainers, scheidsrechters en andere voetbalfans graag aan tafel in de studio van Sport071 om de gang van zaken bij hun club te bespreken met een van de LAV-presentatoren.

Omdat de competitie op zijn eind loopt was woensdag 29 mei de laatste avond en blikten Hennie Kanbier en Remco Mentink van LAV gezamenlijk terug op het seizoen. Hoogte- en dieptepunten in de diverse competities werden besproken, kampioenen gefeliciteerd. Aandacht was er natuurlijk voor de successen van Noordwijk, Kagia, Ter Leede en ASC. En werd vooruitgeblikt op de nacompetitie.


Seizoensafsluiter Leiden Amateur Voetbal bij Sport071.

Finaledag 15 juni
Verder is er half juni de befaamde finaledag van Leiden Amateur Voetbal. Een hele dag voetbal in de Kikkerpolder bij UVS. Van een jeugdtoernooi tot een G-toernooi. Van een wedstrijd van een Leids regionaal vrouwenelftal tegen de Beloften ADO Den Haag Vrouwen tot natuurlijk de finalewedstrijd van de Rabobank LAV Cup.

Dit alles aangekleed in een unieke festivalsfeer met foodtrucks en muziek. Na afloop van de finale is er op een buitenpodium een optreden van de bekende Leidse pop/rock coverband ‘The Bitches’, dus ook voor muziekliefhebbers pur sang een uitermate geschikte dag om te ontspannen met een hapje en een drankje. Een passende afsluiting van het seizoen en de entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van LeidenAmateurVoetbal.nl.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×