Barry Badpak drie uur lang live op Sleutelstad: Radio Ordinair

Op zaterdag 15 juni presenteren de heren van Barry Badpak drie uur lang hun allereerste eigen radioshow: Radio Ordinair. Een week voor de achtste verjaardag van de ‘Koning van de Bar’ gaan de heren helemaal los in de Sleutelstad studio.

De uitzending staat in het teken van veel slechte grappen (xl), drank en heel veel atjes voor de sfeer. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk studentenhuizen live meezuipen met het trio totdat iedereen helemaal naar de toeter is. Meer info volgt de komende dagen via de Facebook-pagina van Barry Badpak.

De uitzending is te beluisteren tussen 20.00 uur en 23.00 uur via 107.5 FM, 102.4 kabel en online via deze website (klik op de player rechtsboven aan de pagina) en mobiel via de betere radio-app’s.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×