( Foto's: Emile van Aelst )

Leidenarenborrel van Minerva ondanks de hitte goed bezocht

Vijf jaar geleden werd door Minerva een oude traditie in ere hersteld en niet zonder succes. De jaarlijkse Leidenarenborrel is bedoeld om Leidenaren kennis te laten te laten maken met Minerva en de Minervanen. Op het dakterras, met prachtig uitzicht over het Leidse centrum, was het al snel gezellig druk. The Crescent Blues Band zorgde er voor dat er gedanst werd. De Leidenarenborrel wordt georganiseerd door de commissie Extern.

Praeses Philip Ackermans was blij dat er weer zoveel Leidenaren op de borrel afgekomen waren en keek vast vooruit naar het komende 41e lustrum van Minerva. Tijdens dit lustrum biedt Minerva Leiden het Rapenburgconcert aan met optredens van onder andere Sempre Cresendo, Barry Badpak en andere Leidse artiesten. De aanwezige Leidenaren en Minervanen hadden een geweldige middag en hopen dat volgend jaar nog meer Leidenaren naar de borrel komen. Mocht het dakterras te klein worden voor de borrel dan hebben we altijd nog de grote zaal, zei de praeses lachend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×