(Foto: Emile van Aelst).

Tiende editie Schemerstad in het teken van Rembrandt

Dit jaar wordt de tiende editie van het theaterfestival Schemerstad georganiseerd. Op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni zijn de unieke voorstellingen te bekijken vanaf de Leidse grachten. De voorstellingen zijn allemaal in het thema Rembrandt. De nadruk ligt op licht en beweging.

Schemerstad heeft een divers theateraanbod. Professionele theatermakers maken speciale voorstellingen, geïnspireerd op de locaties in de Leidse binnenstad. Cabaret, dans, muziektheater en fysiek theater, iedere vorm van theater is welkom op dit evenement. Ook biedt Schemerstad een podium aan jong talent en Leidse theatermakers. Dit jaar treden een aantal Leidse makers op: Het Blauwe Uur, Rosa Alessie en Dieuwertje Spek.

Het publiek vaart in boten langs de verschillende optredens. Er kan worden meegevaren in rondvaartboten, maar varen in een eigen boot is ook toegestaan.

Meer informatie over Schemerstad en het bestellen van kaarten is te vinden op de site van Schemerstad.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×