Drukke start van de avonddriedaagse bij SJZ. (Foto's: Robbert Beurse).

Avonddriedaagse Zoeterwoude gestart

Bij voetbalvereniging SJZ in Zoeterwoude ging woensdag de 41ste avond3daagse van het dorp van start. De 420 deelnemers wandelen drie avonden: 3, 5 of 10 kilometer door het Groene Hart rondom Zoeterwoude.

Het noodweer van de avond voor de start zorgde ervoor dat veel deelnemers tot woensdag hebben getwijfeld over hun deelname. Het gevolg: een flinke rij voor de tafel van na-inschrijvers. Dankzij de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers lukte het om iedereen voor de start in te schrijven.

Gezond
Om gezond snacken aan te moedigen werd iedere wandelaar een gezonde appel aangeboden.

Intocht
Op de laatste dag, vrijdag, trekt de stoet wandelaars en belangstellenden onder begeleiding van VIOS om 20:15 uur vanaf het Dorpsplein het dorp in voor de intocht. De route die gelopen wordt is: Dr. Bouwdijkstraat, Verlaatweg, Dokter Kortmanstraat, Eloutstraat, Jan van Banningstraat en Nieuweweg. Daarna loopt iedereen terug naar het terrein van SJZ, waar de herinneringsmedailles worden uitgereikt.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×