Politiek café: Wat doet de politie tijdens 3 oktober?

VVD Leiden organiseert dinsdag 11 juni een politiek café over de politie-inzet tijdens Leidens Ontzet. Medewerkers van de politie Leiden Midden praten de bezoekers bij over verbreiding en werkzaamheden tijdens het evenement om alles in goede banen te Leiden. Het politiek café vindt plaats in L’Esperance in de Kaiserstraat en start om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

De teamchef en de wijkagent van basisteam politie Leiden Midden praten vertellen tijdens de avond wat er zoal bij komt kijken om ook dit jaar weer het Leidens Ontzet in goede banen te leiden. Hierbij gaan zij in op het gebruik van nieuwe technieken om de stroom van mensen beter te reguleren, hoe ze raddraaiers makkelijker kunnen opsporen en hoe ze ervoor zorgen dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn.

De politie en VVD nodigen geïnteresseerden uit om hun ideeën over de veiligheid tijdens Leidens Ontzet te delen.

112 Sleutelstad Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×