(Foto's: Sleutelstad).

Technolab houdt weer 'Dromen & Doen' week

In samenwerking met het Fioretti College, het Da Vinci College en het Bonaventura College organiseert Technolab Leiden weer een week lang het project ‘Dromen & Doen’. Een week lang lopen leerlingen van 4 HAVO mee bij bedrijven en instellingen. Het is een middel om hen te helpen bij het uitvissen waar hun interesses liggen en dus wat een goede vervolgopleiding zou kunnen zijn.

Deze week wordt een aantal projectengroepen van het Bona gevolgd en in beeld gebracht door de groep die deze week aan de slag is bij lokale omroep Sleutelstad. Onder begeleiding van de omroep en Technolab Leiden is een draaiboek gemaakt en zijn de leerling-journalisten vervolgens op pad gegaan om opnames te maken. De komende dagen worden de beelden gemonteerd tot een video van ongeveer vijf minuten. Donderdagmiddag moet het eindresultaat worden gepresenteerd aan opdrachtgever Sleutelstad. Vrijdag volgen presentaties van alle groepen op het Bonaventura College.

 

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×