Teddy Kids Avondvierdaagse dinsdagavond van start gegaan

Nadat wethouder Paul Dirkse op het terrein van Korfbalvereniging Trigon het startsein had gegeven, gingen ruim 1.000 schoolkinderen dinsdagavond van start bij de Teddy Kids Avondvierdaagse. Dit jaar zijn er nieuwe routes gemaakt die door het centrum van Leiden en de buitenwijken lopen. Onderweg werden  de deelnemers bij Molen de Valk moed ingeblazen door de Maretoeters. Vrijdagavond tijdens de laatste avond worden de deelnemers feestelijk binnen gehaald door zowel de Maretoeters als Jong K&G.

Foto’s van de start door Marja van Tilburg:

Deze diashow vereist JavaScript.

Foto’s van de binnenkomst door Emile van Aelst: 

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline