( Foto's: Marja van Tilburg en Emile van Aelst)

Teddy Kids Avondvierdaagse dinsdagavond van start gegaan

Nadat wethouder Paul Dirkse op het terrein van Korfbalvereniging Trigon het startsein had gegeven, gingen ruim 1.000 schoolkinderen dinsdagavond van start bij de Teddy Kids Avondvierdaagse. Dit jaar zijn er nieuwe routes gemaakt die door het centrum van Leiden en de buitenwijken lopen. Onderweg werden  de deelnemers bij Molen de Valk moed ingeblazen door de Maretoeters. Vrijdagavond tijdens de laatste avond worden de deelnemers feestelijk binnen gehaald door zowel de Maretoeters als Jong K&G.

Foto’s van de start door Marja van Tilburg:

Foto’s van de binnenkomst door Emile van Aelst: 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×