RCL won vorig jaar de Rabobank LAV Cup (Foto: Reanne van Kleef).

Zaterdag finaledag Rabobank LAV Cup in de Kikkerpolder

Zaterdag 15 juni gaan de teams van Voorschoten’97 en UVS bepalen wie de Rabobank LAV Cup in 2019 mee naar huis mag nemen en daarmee de opvolger van RCL wordt dat vorig jaar de laatste prijs van het seizoen pakte. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

De voetbalcompetitie in de Leidse regio zit er bijna op, her en der nog wat laatste wedstrijden om te bepalen wie promoveert, wie degradeert en wie in dezelfde klasse blijft. Zaterdag wordt het seizoen feestelijk afgesloten op het terrein van UVS in de Kikkerpolder. Met uiteraard de bekerfinale, maar je kunt al om half negen terecht voor de jeugdteams die het Mini Rabobank LAV Cup-toernooi gaan spelen, het G-voetbaltoernooi dat natuurlijk niet mag ontbreken en om 13.30 uur het vrouwenteam de Beloften van ADO Den Haag dat het opneemt tegen een gelegenheidselftal LAV Vrouwen.

Na de bekeruitreiking worden ook de beste spelers van de afgelopen competitie gehuldigd. De dag wordt muzikaal afgesloten met een optreden van The Bitches. Toegang is gratis voor iedereen.


Hennie Kanbier van Leiden Amateur Voetbal in gesprek met Sport071-presentator Gerry van Bakel.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×