Eerste Haringparty georganiseerd door Leiderdorpse ondernemers en De Hollandsche Tuyn

Dinsdag is de eerste Hollands Nieuwe geveild in Nederland. De eerste vaatjes brachten in Scheveningen 95.000 en in IJmuiden 70.000 euro op.  Traditiegetrouw organiseren een aantal Leiderdorpse ondernemers samen met De Hollandsche Tuyn een dag later hun Haringparty. De weergoden waren de organisatoren goed gezind, een kwartiertje voor aanvang stopte het met regenen.

Deze diashow vereist JavaScript.

De komende week zullen er nog vele haringparty’s in Leiden en de regio volgen. Bijvoorbeeld aanstaande maandagmiddag op het plein bij Koetshuis De Burcht waar het 3 October Gilde dan de jaarlijkse haringveiling houdt met een opbrengst die wordt besteed aan de viering van Leidens Ontzet.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline