Stichting Vierkant in Vierkant presenteerde informatiebord en boekje over Theo van Doesburg

1

Wethouder Yvonne van Delft nam woensdagmiddag het eerste exemplaar van het boekje Vierkant in Vierkant in ontvangst. Eigenlijk zou de wethouder ook een informatiebord bij het sculptuur op de hoek van de Schipholweg en Morssingel helpen plaatsen. Door de hevige regenval werd de presentatie gehouden in Stationsplein 107 en wordt het informatiebord later deze week bij het sculptuur geplaatst.

Het boekje, geschreven door historicus Machteld Leij, met informatie over Theo van Doesburg, kunststroming De Stijl en Vierkant in Vierkant is te koop bij het VVV op de Stationsweg.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

1 reactie

  1. Aanhouder wint. Dat is op zich een prestatie. Ondanks dat vierkant in vierkant qua vormgeving niet zo bijzonder ia als sommigen al jaren willen doen geloven. Als fontein zou het misschien iets boeiender kunnen zijn. Maar een fontein wordt het dus niet. Het mist dan de combinatie met het stromende water zoals het oorspronkelijk bedoeld zal zijn. Dat maakt nogal een verschil.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline