( Foto's: Emile van Aelst )

Staande ovatie voor Musicalgezelschap Otis na hun jubileummusical Damens

Dit weekend staat Otis 3 avonden en 1 middag in de Leidse Schouwburg met de musical Damens. Musicalvereniging Otis brengt bijna elk jaar een grote productie uit, meestal zijn dat gedeeltes uit bekende musicals. Dit jaar bestaat Otis 30 jaar en besloot een eigen musical uit te brengen en dat was geen verkeerde beslissing. De leden van Otis kwamen nog beter uit de verf dan ze bij eerdere musicals al deden. Het verhaal speelt zich af in een stad waar alleen maar vrouwen leven. Dictator Ilja heeft, nadat zij door haar geliefde bedrogen is, alle mannen verbannen uit de stad. In sloppenstad, het arme gedeelte van de stad, houdt Catharina nog een aantal mannen verborgen en is vast van plan ooit de mannen weer terug te brengen de stad in. Het was een avond met veel mooie nummers, humor en actualiteit. Uniek is ook dat Otis uit principe nooit kiest voor orkestbanden, maar een echt orkest in de orkestbak heeft zitten. Wie de voorstelling nog wil zien heeft daar zondagmiddag en zondagavond nog de kans voor. Er zijn bij de Schouwburg en online nog een aantal kaarten te koop.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×