Gezonken bootje met hulp van kraan leeggepompt

7

In de Oranjegracht in Leiden is zaterdag een bootje gezonken. Door de hevige regenval zakte het vaartuig naar de bodem. Daarbij lekte het scheepje ook olie. Gisteren werd het vaartuig met behulp van een kraan naar boven getakeld en leeggepompt. Toen bleek dat er geen sprake was van een lek en dus kon de boot in het water blijven liggen.

Deze diashow vereist JavaScript.

(Foto’s: Ingezonden).

Om te voorkomen dat de uit de boot ontsnapte olie zich door de gracht zou verspreiden werd een scherm om het te bergen schip neergelegd.

(Foto’s: Regio15).

Delen

7 reacties

  1. En weer word er door een sleepbedrijf voor auto”s die werkelijk GEEN verstand van boten hebben. ( maar ja de gemeente heeft nu eenmaal een contract met hen) weer een veel en veel en veel te grote kraan besteld. Voor de zoveelste keer weer een kanon in werking gesteld om een mug te doden. Op deze manier van onkunde van een bedrijf worden er ongewild een heleboel mensen gedupeerd door zeer hoge kosten die absoluut niet nodig waren geweest met de juiste expertise.

Je bent nu offline