(Foto's: DWARS).

Leidenaar Wouter Ubbink voorzitter van DWARS

DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, heeft Wouter Ubbink (21) uit Leiden zondag verkozen tot voorzitter van de organisatie. Ubbink, nu woonachtig in Utrecht, studeert Biologie aan de Universiteit Utrecht en was het afgelopen jaar al vicevoorzitter van DWARS.

Wouter: “De groene beweging groeit steeds verder. Ik ben vereerd dat ik komend jaar leiding mag geven aan DWARS, want de stem van jongeren is juist nu van enorm belang. We gaan ons keihard inzetten voor een duurzame en eerlijke samenleving.”

Het nieuwe bestuur van DWARS werd verkozen op het congres van de organisatie, dat dit weekend in Maastricht werd gehouden. Het bestuur bestaat momenteel uit zeven leden en is verkozen voor een termijn van één jaar. Ook LU-student Ahmet Kargin (22) werd in het bestuur verkozen.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×