Politie pakt illegaal in Nederland verblijvende man op voor witwassen

2

Bij een routinecontrole in De Kooi heeft de Leidse politie zaterdagmiddag een man aangehouden in verband met witwassen. De man kreeg bij de persoonscontrole een aantal eenvoudige vragen waarop hij geen goed antwoord had. Zo kon hij geen adres noemen en bijvoorbeeld ook niet wat hij in Leiden kwam doen of waar hij moest zijn.

Al snel bleek dat de man illegaal in ons land verbleef. Hij had bovendien een flink bedrag aan contanten en een creditcard op zak en droeg een volgens de politie prijzig horloge. Daarop werd hij aangehouden op verdenking van witwassen. Zijn spullen zijn in beslag genomen. Nader onderzoek moet uitwijzen of het daadwerkelijk om witwassen gaat.

Delen

2 reacties

  1. Zie dat maar te bewijzen. Aangezien n illegaal geen bankrekening kan/mag hebben in Nl. Heeft hij zn geld om te mee te leven misschien wel gewoon op zak.

  2. Cees Mentink op

    Interessante bijdrage van EMANUEL (weet je wat die naam betekent?).
    Was het maar mogelijk hierover open te kunnen praten met de politie,
    via deze site.
    Het bericht roept gewoon gewone vragen op.

Je bent nu offline