(Foto's: Regio15).

Moeder en kind 'overreden' door vrachtwagen op Morssingel

De politie kreeg vanmiddag rond 15.15 uur een melding binnen dat een moeder en kind waren overreden door een vrachtwagen op de Morssingel in Leiden. Bij aankomst van de massaal uitgerukte hulpdiensten bleken de twee wel onder de vrachtwagen terecht te zijn gekomen, maar niet daadwerkelijk overreden te zijn. Moeder en kind zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht en lijken met de schrik vrij te komen.

Het ongeval gebeurde toen de vrachtwagenchauffeur enkele meters achteruit reed en daarbij de fiets met moeder en kind over het hoofd zag. Naast de ambulancedienst en de brandweer werd ook de grote (hijs)kraan uit Haaglanden gealarmeerd. Inzet van de brandweer bleek uiteindelijk niet nodig te zijn.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×