(Foto: Chris de Waard).

Kritiek CDA Leiden op kerstmarktbesluit: "Centrummanagement opgericht voor stimulering Leids ondernemerschap"

Het voornemen van het Centrummanagement Leiden om de organisatie van de kerstmarkt uit te besteden aan een extern bureau, snapt CDA-fractievoorzitter Joost Bleijie wel, maar hij begrijpt niet dat in het eisenpakket niet is opgenomen dat Leidse ondernemers betrokken dienen te blijven. Omdat de contracten nog niet zijn getekend, heeft Bleijie, die tussen 2007 en 2011 zelf drieenhalf jaar centrummanager in Leiden was, wel een advies aan zijn opvolger: “Bezint eer ge begint”.

Chris de Waard in gesprek met CDA-fractievoorzitter Joost Bleijie over het uitbesteden van de horeca op de kerstmarkt.

Leiden Politiek kerstmarkt_kreativ


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×