Leiden komt uit bij NK Voetbaltoernooi Gemeenteraden

4

Morgen wordt op de velden van Almere City het NK Voetbaltoernooi voor gemeenteraden gehouden. Ook de Leidse raad vaardigt een team af. “En we moeten natuurlijk wel winnen,” zei burgemeester Lenferink gisteravond tijdens de raadsvergadering. “Daarom doe ik niet mee.”

Chris de Waard in gesprek met coach Vahit Köroğlu van het Leidse voetbalteam van raadsleden.

Tijdens het NK Voetbaltoernooi voor gemeenteraden wordt gespeeld met teams van vijf spelers. De Leidse selectie telt twaalf namen: D66-fractievoorzitter Vahit Köroğlu (Coach), CDA–fractievoorzitter Joost Bleijie, D66-sportwethouder Paul Dirkse, PvdA-raadslid Martijn Otten (keeper), de VVD-raadsleden Tom Leest en Maarten de Crom, D66-raadslid IJsbrand Olthof, SP-raadslid Thomas van Halm, CDA-raadslid Roeland Storm, CDA-duoraadslid Julius Terpstra, raadslid Jitan Anand van de Partij Sleutelstad en duoraadslid Anand Siwpersad van diezelfde partij.

Het NK voetbaltoernooi voor gemeenteraden wordt elke twee jaar georganiseerd. Vorige keer won de gemeenteraad van Almere en daarom mag die stad het toernooi dit keer organiseren.

Delen

4 reacties

 1. Dick Barnhoorn op

  Heel veel succes! En pak de eerste plek, zodat volgend jaar Leiden, het toernooi mag organiseren. Help er dan graag een handje aan mee.
  En voor keeper Maarten, je weet het, je benen dichthouden he! hihi.
  En bij Jitan, wel in de voeten spelen……

  Dick Barnhoorn,
  Oud voorzitter De Sleutels en v.v. GHC.

  • Fred Beerenfenger op

   Sluit me aan bij Dick! Veel succes en effe op zijn Leids `Laat ze een poepie ruiken daar!`Verder, ik ken een prachtig sportcomplex om de volgende editie in Leiden te houden …….. UVS/sportpark Kikkerpolder 1.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline