PvdA-raadslid Martijn Otten staat morgen voor Leiden in het doel. (Foto: J.P. Kranenburg).

Leiden komt uit bij NK Voetbaltoernooi Gemeenteraden

Morgen wordt op de velden van Almere City het NK Voetbaltoernooi voor gemeenteraden gehouden. Ook de Leidse raad vaardigt een team af. “En we moeten natuurlijk wel winnen,” zei burgemeester Lenferink gisteravond tijdens de raadsvergadering. “Daarom doe ik niet mee.”

Chris de Waard in gesprek met coach Vahit Köroğlu van het Leidse voetbalteam van raadsleden.

Tijdens het NK Voetbaltoernooi voor gemeenteraden wordt gespeeld met teams van vijf spelers. De Leidse selectie telt twaalf namen: D66-fractievoorzitter Vahit Köroğlu (Coach), CDA–fractievoorzitter Joost Bleijie, D66-sportwethouder Paul Dirkse, PvdA-raadslid Martijn Otten (keeper), de VVD-raadsleden Tom Leest en Maarten de Crom, D66-raadslid IJsbrand Olthof, SP-raadslid Thomas van Halm, CDA-raadslid Roeland Storm, CDA-duoraadslid Julius Terpstra, raadslid Jitan Anand van de Partij Sleutelstad en duoraadslid Anand Siwpersad van diezelfde partij.

Het NK voetbaltoernooi voor gemeenteraden wordt elke twee jaar georganiseerd. Vorige keer won de gemeenteraad van Almere en daarom mag die stad het toernooi dit keer organiseren.

Leiden Politiek Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×