(Kopfoto: Chris de Waard, diashow Emile van Aelst).

Dirk's Vishandel twee keer in de prijzen bij Leidsch Dagblad haringtest: De Klok uit Voorhout wint bij Prominente Proevers

Vorig jaar won Dirk’s Vishandel de eerste prijs bij de vierde editie van de Leidsch Dagblad Haring Smaaktest. Dit jaar, bij het eerste lustrum, pakte de organisatie het iets anders aan. Op verzoek van de deelnemende vishandelaren werd naast een panel van bekende regiogenoten, de zogeheten Prominente Proevers, ook een expertpanel ingeschakeld van echte viskenners. Dirk’s Vishandel viel dit keer twee keer in de prijzen. Het bedrijf met winkels in Katwijk en Noordwijk won de eerste prijs bij de kenners en werd tweede bij het prominente proefpanel.

Chris de Waard maakte een radioreportage van de haringsmaaktest van het Leidsch Dagblad.

De Prominente Proevers met onder meer de burgemeesters van Katwijk en Oegstgeest, huisarts in ruste Har Meijer, Maarten ’t Hart en Reanne van Kleef van Sleutelstad kozen de haring van Vishandel De Klok uit Voorhout als beste. Derde werd het visje van Kees Harteveld.

De haring smaaktest werd evenals voorgaande jaren gehouden bij Villa Beukenhof in Oegstgeest.

Economie Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×