(Foto's: Regio15).

Taxichauffeur onwel; enorme ravage in Sweelincklaan

Een taxibus heeft vanochtend voor een enorme ravage gezorgd aan de Sweelincklaan in Leiden. De bestuurder van de taxi werd tijdens het rijden onwel. Daarop ramde de taxibus vier geparkeerde voertuigen. Ook werden twee bomen compleet uit de grond gereden. Het is onbekend wat er precies met de bestuurder is gebeurd, hij is naar het ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek. In de taxibus zaten ten tijde van het ongeval geen passagiers.

Een bewoner die het incident voor zijn ogen zag gebeurde, snelde naar buiten en heeft de chauffeur eerste hulp verleend. Volgens deze getuige bleef het slachtoffer onbewust het gaspedaal van de nog lopende motor intrappen. Daarop heeft de getuige de sleutel uit het contact gehaald.

De brandweer heeft de accu’s van alle voertuigen losgekoppeld en drie bergingswagens van twee verschillende sleepbedrijven kwamen ter plaatse om de zwaarbeschadigde voertuigen te bergen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×