Week lang gratis workshops voor ondernemers in Google Digitale Werkplaats

1

Vanmorgen opende Google de deuren van de Digitale Werkplaats op de Beestenmarkt in Leiden. De Google bus staat een week lang op verschillende locaties in Leiden om workshops aan ondernemers en studenten te geven over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid van hun bedrijf en het analyseren van hun website.

Chris de Waard in gesprek met Google-directeur Pim van der Feltz over de gratis workshops in Leiden.

Bij de aftrap vanmorgen spraken directeur Pim van der Feltz van Google Nederland en wethouder Yvonne van Delft van Economie over het belang van digitale vaardigheden en de Google Digitale Werkplaats on Tour, waarvoor al vijfhonderd mensen zich hebben opgegeven. “Maar er is nog plek,” zegt Van der Feltz. Aanmelden kan via deze link.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Van Delft over de digitale werkplaats van Googel en het programma Smart071 van de gemeente.

In de Digitale Werkplaats bus kan iedereen gratis trainingen volgen over onder andere het je op een goede manier online profileren voor een stage of baan, online marketing en het optimaliseren van een succesvolle website. Gedurende de week is de Google-bus te vinden op verschillende locaties in Leiden.

Locaties Digitale Werkplaats Leiden

Maandag 24 juni op de Beestenmarkt
Dinsdag 25 juni voor de deur van PLNT aan de Langegracht 70
Woensdag 26 juni voor Naturalis aan de Darwinweg
Donderdag 27 juni voor de deur van PLNT aan de Langegracht 70
Vrijdag 28 juni voor de deur van PLNT aan de Langegracht 70

Smart071

Ook de gemeente Leiden besteedt via Economie071 aandacht aan de laatste digitale ontwikkelingen met het project Smart071. Op 10 juli presenteren een vijftiental bedrijven de resultaten van een eerste serie pilots tijdens het evenement ‘Tech voor de toekomst NU!’ in PLNT. Die bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die ins geïnteresseerd.

Smart071: kansen van digitalisering voor het MKB

Delen

1 reactie

  1. Google? Is dat niet het doortrapte boevenbedrijf dat uw data binnenharkt en gewetenloos te gelde maakt? En de wethouder steunt de internetmaffiosi? Daar zit een luchtje aan.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline