Midzomerloop Leiderdorp (Foto: Paco Busteros Leon).

Nieuwe route en persoonlijke tijdwaarneming bij Midzomerloop Leiderdorp

Op 5 juli kan iedere deelnemer aan de Midzomerloop Leiderdorp een parcoursrecord vestigen. Het jaarlijkse hardloopevenement heeft voor deze twaalfde editie de routes van de 6,3 en 10,3 km iets aangepast. gestroomlijnder en dus sneller, al blijven de afstanden gelijk. Verder krijgt iedere deelnemer een chip aan zijn schoen. Plezier en professionaliteit gaan hand in hand, aldus Jan Vos en Paco Busteros in de studio van Sport071.

De weersverwachtingen zien er goed uit, maar dat heb je niet in de hand dus daar maakt Paco Busteros zich ook niet druk om. Ook niet om de deelnemersaantallen. Maar dat neemt niet weg dat er alles aan gedaan wordt om zoveel mogelijk lopers te verleiden mee te doen aan de Midzomerloop. Er is gekozen voor de vrijdagavond om zoveel mogelijk mensen in gelegenheid te stellen mee te rennen.

Naast de twee afstanden is er een kidsrun van 1,5km en die start als eerste om 18.45. Om kwart over zeven volgt de prijsuitreiking waarna de andere twee afstanden tegelijk starten. Bij terugkeer op de Bloemerd is de barbecue aangestoken en kan iedereen die zich tijdens de voorinschrijving aanmeldt voor de loop een hapje mee eten.

 


Paco Busteros en Jan Vos in gesprek met Sport071-presentator Gerry van Bakel.

Kijk voor meer informatie over routes, inschrijven en de barbecue op de website van de Midzomerloop in Leiderdorp.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×