ZZ Leiden fans sparen voor nieuwe sterspeler

1

Enkele supporters van Zorg en Zekerheid Leiden basketball zijn een sponsoractie gestart voor het bekostigen van een nieuwe sterspeler: Player X. De aanleiding hiervan is het afgelopen, succesvolle seizoen, waarin ZZ Leiden vaak te kampen had met een (te) smalle selectie. Het doel is om 75.000 euro op te halen om de selectie voor komend seizoen met een extra speler te kunnen versterken. Na één dag staat de teller al op ruim 6.500 euro.

De initiatiefnemers vragen vragen ‘de beste supporters van Nederland’, zoals de ZZ fans ook wel worden genoemd, om 100 of 250 euro bij te dragen. Onder alle inzenders worden ZZ-horloges verloot en iedereen die meedoet komt op een digitale zuil in de kantine te staan. Ook worden er activiteiten met de nieuwe speler georganiseerd, zoals een clinic en meer. Wie mee wil doen kan zich hier aanmelden en direct doneren.

In de promovideo zijn al een aantal prominenten te zien die zeggen mee te doen, zoals Jochem Myjer en sportwethouder Paul Dirkse.

Delen

1 reactie

  1. Krijn Schoonderwoerd, Leiden op

    Goed streven van Zorg en (on)Zekerheid Leiden. Ik denk dat het verstandiger is om bij Donar Groningen te gaan shoppen. Zij hebben maar liefst acht spelers afgedankt. Voor ZZ Leiden ideaal om daar een goed ideaal kampioensteam van te maken. Wat te denken van: Arvin Slagter, Sean Cunningham, Lance Jeter, Drago Pasalic, Teddy Gipson, Grant Sitton. O,O,O, wat is het afgelopen seizoen voor ZZ Leiden als een nachtkaars uitgegaan. Dit mag nooit en te nimmer meer voorkomen! Ooit gedacht om te kijken of Aron Roje en/of Jeroen van der List weer graag voor ZZ Leiden willen basketballen? Iedereen verdient een tweede kans, toch! Hopelijk komt het ook toch nog goed met Mohammed Kherazzi. Hij hoort gewoon bij ZZ Leiden. Kom zet allen je trots opzij en accepteer iedere speler met zijn hebbelijkheden en onhebbelijkheden! We hebben mekaar allemaal nodig, toch!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline