ZZ Leiden fans sparen voor nieuwe sterspeler

Enkele supporters van Zorg en Zekerheid Leiden basketball zijn een sponsoractie gestart voor het bekostigen van een nieuwe sterspeler: Player X. De aanleiding hiervan is het afgelopen, succesvolle seizoen, waarin ZZ Leiden vaak te kampen had met een (te) smalle selectie. Het doel is om 75.000 euro op te halen om de selectie voor komend seizoen met een extra speler te kunnen versterken. Na één dag staat de teller al op ruim 6.500 euro.

De initiatiefnemers vragen vragen ‘de beste supporters van Nederland’, zoals de ZZ fans ook wel worden genoemd, om 100 of 250 euro bij te dragen. Onder alle inzenders worden ZZ-horloges verloot en iedereen die meedoet komt op een digitale zuil in de kantine te staan. Ook worden er activiteiten met de nieuwe speler georganiseerd, zoals een clinic en meer. Wie mee wil doen kan zich hier aanmelden en direct doneren.

In de promovideo zijn al een aantal prominenten te zien die zeggen mee te doen, zoals Jochem Myjer en sportwethouder Paul Dirkse.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×