Twee gewonden bij vermoedelijke straatrace

47

Bij een vermoedelijke straatrace in de Stevenshof is het gisteravond flink mis gegaan. Een auto reed met veel te hoge snelheid over de Hadewychlaan, raakte van de weg en klapte tegen een boom. Zowel de bestuurder als de bijrijdster raakten gewond en zijn door ambulancepersoneel in een vacuümmatras gelegd en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Bij de bestuurder van het voertuig is in het ziekenhuis bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed was.

Deze diashow vereist JavaScript.

De politie sloot na de botsing de weg af en zette de omgeving af in verband met sporenonderzoek. Het zwaarbeschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf meegenomen richting een politiebureau waar verder onderzoek naar het voertuig zal worden gedaan. In het voertuig werd tijdens het onderzoek ook nog een ploertendoder gevonden. Dat is een verboden wapen. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de exacte toedracht verder.

Delen

47 reacties

 1. Geen remsporen! Dat is best apart! Auto lijkt volle vaart tegen de boom geklapt en een draai gemaakt. Hopelijk geen technische problemen met de auto waardoor dit is gebeurd.

 2. Mongolen met je “straat race” mensen praten weer veel en verzinnen dingen stelletje debielen

  • Achja media grijpt graag groots uit en rukt alles giga uit verband. Zeker de reguliere media is net zo crimineel als onze politiek. Maar dat mag allemaal want hun hebben nu eenmaal diploma’s daar voor gehaalt om Jan de arbeider van zijn toch al karig inkomen te bestelen. Maar nu moet jij eens een zwartklusje aanpakken en ze krijgen daar lucht van nou dan ben je nog niet jarig, GIJ ZULT NIET STELEN DE OVERHEID DULT GEEN CONCURRENTIE!! Word volgens mij tijd voor een nieuwe escalatie/oorlog hier in Nederland. Komen we nog eens van die politici en multiculti import gajes af wat zich ook allemaal zo goed aanpast hierzo. En wat minder mensen op de aardkloot kan geen kwaad scheelt weer in uitstoot enz zijn de klimaathisteria ook gelijk tevreden zonder dat wij voor de kosten opdraaien ik bedoel maar wat stellen die maar miljoen doden die daar bij vallen nou voor? Juist niks niemand zal ze missen en laten we de groep sensatie zoekers die zondag reeds achter geraniums vandaan spurten om direct van de daken te schreeuwen dat het egge wel een straatrace was ook maar gelijk enkeltje naar boven aanbieden.
   TIS EEN WINWIN SITUATIE WANT OOK HEB WONINGTEKORT IS HIERNA REEDS VERHOLPEN MET AL DIE VRIJKOMEND HUIZEN!!

   • Jos, doe eens lekker normaal! Je post heeft werkelijk geen enkele relatie met het onderwerp.
    Als het oorlog wordt sta jij vast aan het front met je grote woorden.

 3. Dit hoort toch bij een bruisend Leiden, net als bulderende dreunherrie, deurpissen, herrieschoppen en zuippartijen?

 4. Dennis Vk

  Dikke auto om te race alles is meteen straatrace ik sta ook well eens voor et stoplicht en moet ergens langs dus dat gaat wat harder is niet meteen race

Je bent nu offline