(Foto's: Regio15).

Twee gewonden bij vermoedelijke straatrace

Bij een vermoedelijke straatrace in de Stevenshof is het gisteravond flink mis gegaan. Een auto reed met veel te hoge snelheid over de Hadewychlaan, raakte van de weg en klapte tegen een boom. Zowel de bestuurder als de bijrijdster raakten gewond en zijn door ambulancepersoneel in een vacu├╝mmatras gelegd en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Bij de bestuurder van het voertuig is in het ziekenhuis bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed was.

De politie sloot na de botsing de weg af en zette de omgeving af in verband met sporenonderzoek. Het zwaarbeschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf meegenomen richting een politiebureau waar verder onderzoek naar het voertuig zal worden gedaan. In het voertuig werd tijdens het onderzoek ook nog een ploertendoder gevonden. Dat is een verboden wapen. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de exacte toedracht verder.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×