Michiel en Marjoke Santman uit Haarlem kwamen vrijdag als tienduizendse bezoeker het vernieuwde museum binnen. (Foto's: PR).

Lakenhal trekt tienduizend bezoekers in openingsweek

Na een succesvolle openingsweek en openingsfestival, heeft Museum De Lakenhal in Leiden afgelopen vrijdag al de tienduizendste bezoeker verwelkomd. Het museum werd op 19 juni door Zijne Majesteit de Koning geopend en ging op 20 juni weer open voor publiek. In die eerste acht dagen bezochten tienduizend bezoekers het museum.

De tienduizendste¬† bezoekers, het waren er eigenlijk twee, werden verwelkomd door directeur Meta Knol die hun het museumboek overhandigde. “Wat is het schitterend geworden! Het oude en het nieuwe is ontzettend mooi gecombineerd, waardoor het geheel precies in balans is,” zo luidde het eerste oordeel van Michiel en Marjoke Santman uit Haarlem.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×