De opkomst bij de bijeenkomst was groot. De Meester zat vol. (Foto's en video: Robbert Beurse).

Zoeterwoude bespreekt toekomst buitengebied

De eerste van twee bewonersbijeenkomsten die de gemeente maandagavond organiseerde om te informeren en in gesprek te gaan over de toekomst van het buitengebied in Zoeterwoude is druk bezocht. Een kleine 100 inwoners vonden hun weg naar café De Meester aan de Zuidbuurtseweg 57-58 in Zoeterwoude-Dorp.

Aan tafel in gesprek
Na de presentatie van het Omgevingsplan Landelijk Gebied, waarin nog eens werd opgesomd welke stappen de gemeente tot nu toe heeft ondernemen om tot een plan te komen en waarom een dergelijk plan belangrijk is, werd de bezoekers verzocht om aan een van de zes tafels plaats te nemen. Onder leiding van een ambtenaar werden de wensen en angsten rondom verschillende stellingen met elkaar gedeeld en vastgelegd.
De avond werd afgesloten met een korte presentatie van de bevindingen per groep.

Op donderdag 4 juli wordt er opnieuw een bewonersbijeenkomst georganiseerd in De Meester. De inhoud zal hetzelfde zijn als maandagavond. Wie opnieuw wil meepraten, of de avond heeft gemist is vanaf 19:00 uur van harte welkom. Entree is gratis.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×