Stoomtrein Katwijk Leiden organiseert Kinderstoomdagen

26

Stoomtrein Katwijk Leiden organiseert in het weekend van 20 en 21 juli de Kinderstoomdagen. Een weekend vol activiteiten voor kinderen. Modelbouwers zijn tijdens het weekend aanwezig met modelstoomtreinen, er kan worden meegereden in de cabine van een stoomlocomotief en er worden verschillende demonstraties gegeven.

Kinderen mogen proberen de modelvoertuigen die werken met perslucht in beweging te krijgen door zo hard mogelijk te pompen met een fietspomp.

In het museum zelf is ook veel te beleven. De kinderen kunnen hun creativiteit kwijt aan de knutseltafel, er wordt geschminkt en er staat een zweefmolen. Bij de oude legertruck zijn broodjes en smoothies te koop.

De toegang voor volwassenen kost 10,00 euro. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 8,00 euro en kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Een ticket is de hele dag geldig. Het museum ligt aan de J. Pellenbargweg 1 in Valkenburg (ZH)

 

Delen

26 reacties

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De middag van Sleutelstad, De avond van Sleutelstad en De vrijdagavond van Sleutelstad.

Je bent nu offline