Afsluiting kruising Hoge Rijndijk – Meerburgerkade in Leiden

19

Het kruispunt Hoge Rijndijk – Meerburgerkade in Leiden is van 12 juli 19.00 uur tot 15 juli 6.00 uur volledig afgesloten wegens werkzaamheden. Tijdens de afsluiting wordt de verkeerslichteninstallatie vervangen en wijzigt de weginrichting om het kruispunt veiliger te maken.

De Hoge Rijndijk wordt tijdens die periode over de volledige breedte afgezet met verkeershekken ter hoogte van huisnummer 184 (nabij Kettingstraat) en ter hoogte van huisnummer 234 (nabij bushalte). Omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. Voor fietsverkeer is er een korte omleiding door de wijk. Vanuit het centrum loopt de omleiding via de Aarstraat. Vanuit Leiderdorp kunnen fietsers omrijden via het Utrechtse Jaagpad. Omleidingen van het busvervoer zijn te vinden op www.arriva.nl.

Delen

19 reacties

  1. Lekker …., kom ik net uit mijn werk is ineens de Hoge Rijndijk vanaf de Stierenbrug richting Leiden afgesloten….. Kan je een rotend omrijden over de A4 die vervolgens ook vaststaat en de afslag bij Leiden ook op de provinciale weg…… Dat is dan je dank na een week hard werken….. De afsluiting zou om 19:00 uur ingaan en ik was daar om 18:40 uur…… Waarom houd nou eens iedereen zich eens niet gewoon aan de afspraken en de tijd die afgesproken is? Ik snap dat er gewerkt en iets opgeknapt moet worden, maar het gaat mij gewoon om de afspraken van de juiste tijd……. Beetje jammer dat weer 🙁

Je bent nu offline