Afsluiting kruising Hoge Rijndijk - Meerburgerkade in Leiden

Het kruispunt Hoge Rijndijk – Meerburgerkade in Leiden is van 12 juli 19.00 uur tot 15 juli 6.00 uur volledig afgesloten wegens werkzaamheden. Tijdens de afsluiting wordt de verkeerslichteninstallatie vervangen en wijzigt de weginrichting om het kruispunt veiliger te maken.

De Hoge Rijndijk wordt tijdens die periode over de volledige breedte afgezet met verkeershekken ter hoogte van huisnummer 184 (nabij Kettingstraat) en ter hoogte van huisnummer 234 (nabij bushalte). Omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. Voor fietsverkeer is er een korte omleiding door de wijk. Vanuit het centrum loopt de omleiding via de Aarstraat. Vanuit Leiderdorp kunnen fietsers omrijden via het Utrechtse Jaagpad. Omleidingen van het busvervoer zijn te vinden op www.arriva.nl.

Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×