Heropening Huis van de Passer

Het Huis van de Passer, het onderkomen van het Leids Maçonniek Centrum, is de afgelopen maanden verbouwd en werd dinsdagmiddag door burgemeester Henri Lenferink heropend. In het gebouw, dat eigendom is van de Stichting Leids Maçonniek Centrum, zijn de 3 in Leiden werkende vrijmetselaars loges en diverse kleine  verenigingen op het gebied van vrijmetselarij actief. Het verbouwde pand is vanaf nu ook bruikbaar voor activiteiten voor persoonlijke, sociale en culturele vorming.

Burgemeester Henri Lenferink wist hoe het pand er uitzag en vond het pand geweldig mooi verbouwd.

Het gebouw is nu ook een door de gemeente  erkende huwelijkslocatie en tevens te huur voor vergaderingen, promoties of diners in besloten kring.Voor de maçonnieke gebruikers van dit Huis van de Passer is speciaal op de Dag van de Vrijmetselarij een heropening gepland op 14 september 2019.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×