Eerste Rembrandt Bierwandeling door de Leidse binnenstad

Bierwandeling.nl organiseert komende zondag de allereerste Rembrandt Bierwandeling door de Leidse binnenstad. De Rembrandt Bierwandeling is een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bier op tap hebben. De te proeven streekbieren zijn allemaal gebaseerd op brouwrecepten uit de 17e eeuw en worden gebrouwen door kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren zijn vernoemd naar schilderijen van Rembrandt of thema’s uit zijn tijd.

Deelnemende cafés aan de route
De deelnemende cafés zijn allen gehuisvest in een 17e eeuws pand en liggen aan de door Bierwandeling.nl uitgezette Rembrandt route. Tijdens de wandeling komen deelnemers meer te weten over Rembrandt en de biercultuur uit die tijd.

Deelnemen
De Rembrandt Bierwandeling start zondag vanaf 14.00 uur. Deelname aan de RembrandtBierwandeling kost 34,50 euro per persoon. Deelnemers ontvangt een uniek Rembrandt Bierwandelingglas, Rembrandtrouteboekje, stempelkaart en zes bierbonnen. De wandelaars halen in elke kroeg een stempel en op vertoon van een volle stempelkaart ontvangen ze een oorkonde en een leuke attentie. Meer informatie op www.rembrandtbier.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×