Website ‘Terug naar Oegstgeest’ in de lucht

2

Dorpsmarketing Oegstgeest heeft vandaag de website ‘Terug naar Oegstgeest‘ gelanceerd. De website benadrukt Oegstgeest als schrijversdorp en dorp van wetenschappers, een top-10 groene woongemeente waar het ook goed winkelen, recreëren of sporten is. Een dorp om naar terug te keren en plezierig te wonen.

Met de website www.terugnaaroegstgeest.com en de campagne wil Dorpsmarketing Oegstgeest zowel inwoners als regiogenoten duidelijk maken hoe goed het is om in de gemeente te wonen, te winkelen of te recreëren. Een gemeente met mooie gelegenheden voor een congres, een belangrijke afspraak in zakelijke sfeer of gewoon een kopje koffie.

De website en de campagne zijn bedoeld voor en door Oegstgeestenaren en is in permanente ontwikkeling. Bedrijven, verenigingen en bewoners kunnen zelf input leveren door initiatieven, activiteiten of evenementen door te geven. Ook leuke herinneringen aan Oegstgeest zijn welkom. De al bestaande agenda ‘Oegst’ van Wil van Elk voor alle activiteiten binnen de gemeente, is in de website opgenomen.

Oegstgeestenaren die iets hebben waarvan het leuk is om op de website te vermelden of om deel te maken van de campagne ‘Terug naar Oegstgeest’, kunnen dat laten weten via mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl.

Delen

2 reacties

  1. Ik wil graag terug naar Oegstgeest, maar een huur woning is nauwelijks te vinden en als er gebouwd wordt is dat koop (duur).

    • Menno Welling, raadslid Progressief Oegstgeest op

      In de vorige collegeperiode zijn er inderdaad geen sociale huurwoningen bij gebouwd. Dat is nu anders. Van alle projecten wordt tenminste 25% sociaal. De komende jaren zal er dus wat veranderen, maar de vraag blijft onverminderd groot.

Je bent nu offline