Hippies nemen Leiden over tijdens Woodstock op het Water

10

De Leidse grachten staan dit weekend in het teken van de 8e editie van Woodstock op het Water (W.O.W.). Zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur varen er acht muzikale boten door Leiden die de mensen op de terrassen vermaken. Vorig jaar bezochten 50.000 mensen het evenement.

Het jaarlijks terugkerende muziekevenement brengt flower power terug naar Leiden: de bands spelen muziek uit de zestig- en zeventiger jaren en zijn uitgedost in hippiestijl. De boten meren zo’n twintig minuten aan bij de deelnemende terrassen om daar hun show weg te geven. Daarna vertrekken ze weer naar de volgende locatie.

Delen

10 reacties

  • nee, je hebt het verkeerd begrepen. Het zijn muziekboten. Zuipen doe je op het terras 😉
   zeker een felsje azijn gedronken vandaag?

 1. Doe geen moeite om je aan te melden.
  Ik doe dat al 3 jaar.
  Geen enkele reactie.
  Ook niet op herinnering, extra mail.

  Leuk project maar slechts voor een enkel bandje weggelegd.

Je bent nu offline