(Archieffoto: Emile van Aelst).

Hippies nemen Leiden over tijdens Woodstock op het Water

De Leidse grachten staan dit weekend in het teken van de 8e editie van Woodstock op het Water (W.O.W.). Zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur varen er acht muzikale boten door Leiden die de mensen op de terrassen vermaken. Vorig jaar bezochten 50.000 mensen het evenement.

Het jaarlijks terugkerende muziekevenement brengt flower power terug naar Leiden: de bands spelen muziek uit de zestig- en zeventiger jaren en zijn uitgedost in hippiestijl. De boten meren zo’n twintig minuten aan bij de deelnemende terrassen om daar hun show weg te geven. Daarna vertrekken ze weer naar de volgende locatie.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×