Sinds 9.30 uur vanmorgen wordt er bij LRRC dertig uur lang hard gelopen voor het goede doel. (Foto's: PR).

Jubilerende Leiden Road Runners Club loopt geld bijeen voor goede doel

Dertig jaar bestaat de Leidse Road Runners Club en in het kader van de viering van dat lustrum worden allerlei activiteiten georganiseerd, waarvan een 30-uurs estafette wel de meest opvallende is. Vanaf vandaag lopen de leden en niet-leden van de LRRC twee-aan-twee op een loopband de nodige kilometers af. De loopbanden stoppen pas op zaterdagmiddag om 15.30 uur.

Er kan worden gekozen tussen een half uur of een uur lopen om geld in te zamelen voor de aanschaf van een rugby rolstoel voor het Leids rolstoel rugby team dat bij DIOK in oprichting is.¬†Een tweede doel is een extra Racerunner voor Leiden Atletiek. Met zo’n loopfiets kunnen ook mensen met een beperking hun rondjes maken.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×