(Foto's: J.P. Kranenburg, tekst: Robbert Beurse en Reanne van kleef).

Zonnige Midzomerloop door Leiderdorp

De 12e editie van de Midzomerloop werd gekenmerkt door een lekker loopzonnetje. Ongeveer vijftig deelnemers gingen van start op de 6 en 10 kilometer. De start was bij het vernieuwde clubhuis van RCL in de Bloemerd. Het startschot werd gegeven door de Leiderdorpse sportwethouder Willem Joosten.

De dag begon met een kinderloop. De route voor de langere afstanden was dit jaar iets anders dan voorheen. Aan het eind van de Zijldijk is een nieuw pad aangelegd waar lopers konden doorsteken naar Leiderdorp. Voorheen was daar het keerpunt en liepen de deelnemers weer terug. Na afloop bleven veel lopers voor de barbecue en mocht trotse hoofdsponsor Simon Scheffer van Van Bemmelen Outdoor de prijzen uitreiken.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×