Publiek op de terrassen genoot 2 dagen van Woodstock on Water

Woodstock on Water was voor het terrassenpubliek zaterdag en zondag niet te missen. Beide dagen voeren boten met bands en hippies over de Leidse Grachten. Ze speelden muziek uit de jaren in de tijd van Woodstock. Zaterdagmiddag dreigde het festival even in het water te vallen door aangekondigde regenbuien. Gelukkig viel het allemaal mee en begon het pas na half vier te regenen. De Meeste bands zochten een droog heenkomen onder de vele Leidse bruggen, waar zij het terraspubliek verruilden voor schuilende botenbezitters.

Regen zorgde zaterdag voor een voortijdig einde van het festival

Zondag hadden de bands, publiek en organisatie meer geluk en scheen de zon volop en bleef het helemaal droog. Op de kades en de terrassen werd regelmatig gedanst op de muziek uit de zestig- en zeventiger jaren. Dat er enkele bands wat nieuwe nummers tussendoor speelden mocht de pret niet drukken. De organisatie en bands waren tevreden met de massale belangstelling op de terrassen en de kades.

 

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×