City Hall scoort beste onder Leidse terrassen

2

De Terras Top 100 2019 van Misset Horeca is deze week bekend gemaakt. Honderd terrassen hebben twee rondes van anonieme vakjurybezoeken en mystery visits overleefd en wisten een plekje bij de beste 100 te veroveren. De Terras Top 100 2019 is alweer de twaalfde editie. Het beste Leidse terras in de lijst is dat van City Hall op plek 11. Scarlatti (49) en De La Soul (78) staan op de tweede en derde plek in Leiden.

Delen

2 reacties

  1. Erik Tuinier op

    Kan ik begrijpen, is een plaats waar ik ook vaak afspreek als is met iemand even wil bijkletsen.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline