(Foto: PR).

Regus huurt 2.400 m2 voor flexplekken in Sirius Building op Bio Science Park

Werkplekverhuurder Regus is een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van bijna 2.400 m2  kantoorruimte en 52 parkeerplekken in Sirius Building aan de Mendelweg 32 in Leiden. Regus opent hiermee de eerste vestiging in Leiden. Sirius Building werd gebouwd in 2010 en is onderdeel van het Leiden Bio Science Park.

“Wij zijn hiermee de eerste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen die een business center opent op een science park. We zijn erg blij met de prettige samenwerking met de gemeente Leiden en CBRE. Het is geweldig om Leiden toe te kunnen voegen aan ons netwerk,” aldus Annelou de Groot, Development Director binnen Regus. Haar collega Peter Boef, Sales Director Netherlands West, rekent bij de opening op 1 augustus al op een bezettingsgraad van boven de zestig procent en sluit een uitbreiding op zeer korte termijn niet uit.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×