Groothandel Sligro Leiden heeft een enorme verbouwing achter de rug en viert dat vandaan en morgen met al haar klanten. (Foto's/video: Chris de Waard).

Sligro Leiden: Heropening zonder sluiting

Vandaag en morgen viert groothandel Sligro Leiden aan de Rooseveltstraat dat de zes maanden durende verbouwing achter de rug is. Het is nu een 3.0 vestiging zoals het bedrijf het noemt. Duurzaamheid, inspiratie en de presentatie van de versproducten hebben daarbij een veel prominentere plek gekregen.

Met champagne en confetti werd om 11.00 uur vanmorgen de feestelijke opening gevierd.

Vestigingsmanager Arno de Jong van Sligro Leiden is maar wat trots op het resultaat van de enorme klus waarbij de winkel uiteindelijk geen dag dicht is geweest. Niet alleen op de compleet vernieuwde groothandel, maar ook op de zaken die minder of zelfs niet zichtbaar zijn. Zo is het bedrijf nu van gas los en wordt het verwarmd met behulp van warmtepompen. Ook is het pand helemaal geïsoleerd.

Niet alleen kookdemonstraties. Ook deze dames zijn klant bij Sligro en wilden hun danskunsten wel tonen. In het midden de bekendste Chinese restauranthouder van Leiden. Sandra van Woo Ping.

Vandaag en morgen viert Sligro dat de grootste verbouwing is afgerond. Het bedrijf doet dat samen met de klanten. Zo worden er allerlei masterclasses en demonstraties gegeven door topchefs van restaurants uit de regio. Ook kan iedereen proeven van allerlei hapjes en drankjes.

Economie Leiden verbouwingsligro


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×