(Foto's: Regio15).

Verkeersinfarct na botsing op Plesmanlaan

Een flinke aanrijding had gisteravond laat niet alleen gevolgen voor de betrokken automobilisten. Door de enorme ravage en de plek van de botsing liep het verkeer compleet vast. Bij de aanrijding tussen twee personenauto’s raakte niemand gewond. Wel ontstond er veel materiële schade en een enorme opstopping.

Door de aanrijding en de afwikkeling ervan was de Plesmanlaan bij ter hoogte van de op- en afrit bij de A44 enige tijd compleet geblokkeerd voor het verkeer. Auto’s die vanuit de stad via de N206 richting Valkenburg reden, werden de A44 opgestuurd om via Oegstgeest om te rijden. Ook verkeer vanuit de richting Valkenburg liep vast en moesten omrijden via Oegstgeest.

Verkeer dat vanaf de A44 uit de richting van Wassenaar de snelweg afkwam, kon nog wel via de Plesmanlaan naar Leiden. Verkeer dat vanuit Oegstgeest kwam niet.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×