(Foto: Politie Leiden Zuid).

Hardleerse bestuurder zonder rijbewijs voor negende keer betrapt

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor de tweede keer een auto in beslag genomen van een man die zonder rijbewijs rondreed. Agenten lieten de auto stoppen, omdat de bestuurder was vergeten zijn lichten aan te doen. “Al snel bleek dat hij wel meer was vergeten,” zo meldt de politie. De auto bleek geen geldige APK te hebben en was ook niet verzekerd. Ook beschikte de bestuurder niet over een rijbewijs.

Toen agenten de gegevens van de man opvroegen, bleek dat het al de negende keer was dat de man zonder rijbewijs werd betrapt. Bij de achtste keer was zijn auto in beslag genomen en dat gebeurde nu opnieuw. De man is aangehouden. “De bestuurder zal geen goede indruk gemaakt hebben op zijn date. Die mocht de avond afsluiten met een wandeling naar huis,” aldus de verbaliserende agenten op de Facebook-pagina van de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×