Ook Leiden krijgt eigen Monopolyspel

Nadat  Oegstgeest in april van dit jaar al een eigen versie kreeg van het meest gespeelde bordspel ter wereld, is nu Leiden aan de beurt. De sleutelstad krijgt een eigen versie van Monopoly, waarin bekende Leidse straten en pleinen worden opgenomen. Welke? Daarover mogen de inwoners zelf meedenken door suggesties aan te dragen via de Facebook-pagina Leiden Monopoly. Dat kan vanaf 29 juli. Die maandag overhandigt Mr. Monopoly ook een eerste symbolisch exemplaar aan een Mystery Quest als start van het project.

Initiatiefnemer Identity Games maakt het spel helemaal in Leidse stijl. Inclusief de speldoos, het bord en de Kans- en Algemeen Fondskaarten. De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd in samenwerking met Leiden Marketing.

Cultuur Economie Leiden monopoly071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×