(Foto's: Koen Jongen / Regio15).

Op hol geslagen paard botst met auto op Haarlemmerstraatweg Oegstgeest

Een personenauto is woensdagavond in botsing gekomen met een op hol geslagen paard. Dat gebeurde op de rotonde van de Haarlemmerstraatweg (N444) ter hoogte van de A44 in Oegstgeest. Het paard sloeg door nog onbekende oorzaak op hol waarna de ruiter en bestuurder van de auto een aanrijding niet meer konden voorkomen. Zowel de bestuurder van de auto, de ruiter als het paard hebben alleen lichte verwondingen overhouden aan het ongeluk. De auto is wel zwaar beschadigd.

De ruiter, een meisje, is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De eigenaar van het paard is naar de plek van het ongeval gekomen en heeft aan persbureau Regio15 laten weten dat het paard er goed vanaf is gekomen: het heeft alleen een schram op de knie.

De auto is bij de aanrijding zwaar beschadigd geraakt. Naast een kapotte voorruit, heeft ook de zijkant van het voertuig schade opgelopen. De auto is weggesleept.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×