(Foto's: Regio15).

Schipper in de problemen door overvolle boot

Een motorboot is vanavond op de Vliet in de problemen gekomen, omdat er teveel mensen aan boord waren die bovendien teveel naar achteren waren gaan zitten. Daardoor maakte de boot water en begon te zinken. De eigenaar van de boot kon nog net op tijd naar de wal varen en aanleggen, maar om de boot weer helemaal boven water te krijgen, moest de brandweer in actie komen. De brandweer heeft de boot omhoog getild en het water weggepompt.

De opvarende hebben terwijl ze op de komst van de brandweer aan het wachten waren zoveel mogelijk spullen van boord gehaald en veiliggesteld. Dat lukte n iet met de buitenboordmotor en ingebouwde apparatuur. Of die het avontuur hebben overleefd moet nog maar blijken.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×