(Foto's: Regio15).

Geschaarde vrachtwagen blokkeert snelweg bij Sassenheim

Op de A44 ter hoogte van Sassenheim is vanmiddag een vrachtwagen geschaard. Daardoor raakte de rijbaan richting Amsterdam enkele uren geblokkeerd ter hoogte van jeugdgevangenis Teylingereind. De oorzaak van het scharen van de vrachtwagen was overigens een klapband. Door het ongeval met de vrachtwagen ontstond een lange file. Automobilisten stapten in verband met de tropische hitte massaal uit hun auto. Hulpverleners deelden flesjes water uit.

Het verkeer is zoveel mogelijk via de afrit ter plaatse van de snelweg afgeleid. De ruim 25 meter lange vrachtwagen is met behulp van een bergingswagen uit de vangrail getrokken. Dat lukte pas rond 16.30 uur, waarmee het verkeer weer op gang kwam. Vanavond wordt de weg nogmaals afgesloten. Dan om het wegdek en de vangrail te repareren.

Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×