(Foto: Alice de Jong).

Voorbereidingen bouw nieuwe bruggen te zien bij Singelparkwandeling

Op zondag 11 augustus organiseren de Vrienden van het Singelpark een wandeling langs een deel van de Leidse singels. Die voert dit keer vanaf het Plantsoen via begraafplaats Groenesteeg, de Meelfabriek en het Ankerpark naar de Zijlpoort. “Onderweg zien we veel groen, prachtige gebouwen, de eerste voorbereidingen van de aan te leggen bruggen en we horen over de laatste ontwikkelingen in het Singelpark en de historie van de stad,” weet Marieke van den Bosch van de parkvrienden.

Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids een bijdrage van vier euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het ‘langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland’. Aanmelden kan via singelparkwandeling@gmail.com. Vervolgens ontvangen de belangstellenden per mail de informatie over het vertrekpunt.

De Singelparkwandeling begint 11 augustus om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. De wandelingen worden iedere tweede zondag van de maand gehouden in steeds een ander deel van het Singelpark.

 

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×