Vorige week zorgde de brandweer ook al voor de nodige verkoeling in Leiderdorp. (Foto: Regio15).

Brandweer Leiderdorp zorgt vanavond voor verkoeling bij Winkelhof

Op het plein bij winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp zorgt de brandweer vanavond voor de nodige verkoeling. De spuitgasten organiseren een heus ‘verkoelingsfestijn’ ter hoogte van Grand Café hofplein. Vorige week hield de brandweer in Leiderdorp al een soortgelijke actie in de Bloemerd ter afsluiting van het huttenbouwen en ook in Voorschoten liet de brandweer zich niet onbetuigd en verzorgde eind vorige week een drukbezocht waterballet op het Treubplein.

De waterspuiten gaan vanavond om 19.30 uur aan.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×